Χρήστος Βερώνης: Εργασίες ασφαλτόστρωσης τμημάτων του οδικού δικτύου Ανω Μεράς

Χρήστος Βερώνης / Στην Δημοτική Ενότητα Ανω Μεράς συνεχίστηκαν σήμερα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και συγκεκριμένα σε τμήματα του οδικού δικτύου τα οποία έχρηζαν παρέμβασης ώστε οι πολίτες να μετακινούνται άνετα και με ασφάλεια.

Χρήστος Βερώνης: Εργασίες ασφαλτόστρωσης τμημάτων του οδικού δικτύου Ανω Μεράς

Χρήστος Βερώνης / Στην Δημοτική Ενότητα Ανω Μεράς συνεχίστηκαν σήμερα, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και συγκεκριμένα σε τμήματα του οδικού δικτύου τα οποία έχρηζαν παρέμβασης ώστε οι πολίτες να μετακινούνται άνετα και με ασφάλεια.

Με σκοπό τη βελτίωση της λειτουργικότητας του οδικού δικτύου και την ασφάλεια των πολιτών, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνέχισε τις εργασίες ασφαλτόστρωσης οδικών τμημάτων του επαρχιακού δικτύου Ανω Μεράς, ενώ παράλληλα ο Δήμος Μυκόνου προέβη σε ασφαλτόστρωση τμημάτων του εσωτερικού οδικού δικτύου σε οικισμούς της κοινότητας, όπως σημειώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Δήμαρχος Μυκόνου, Χρήστος Βερώνης.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Δημάρχου, Χρήστου Βερώνη:
«Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνέχισε σήμερα Δευτέρα, την ασφαλτόστρωση στον κεντρικό δρόμο Άνω Μεράς μέχρι το ξενοδοχείο Ανατόλια .
Ο Δήμος ασφαλτόστρωσε αναγκαία τμήματα προς αγ. Ονούφριο, πάνω από το παργκινγκ της Πλατείας, καθώς και τμήματα στον Πύργο».