Municipality of Mykonos: Συνεδριάζει, δια ζώσης, την Τετάρτη το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α. Μυκόνου

Mykonos Water Supply and Sewerage Company (Deyam) / Συνεδριάζει την Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2024, το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης και Αποχέτευσης [ΔΕΥΑΜ] του Δήμου Μυκόνου.

Municipality of Mykonos: Συνεδριάζει, δια ζώσης, την Τετάρτη το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α. Μυκόνου

Mykonos Water Supply and Sewerage Company (Deyam) / Συνεδριάζει την Τετάρτη, 7 Αυγούστου  2024, το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης και Αποχέτευσης [ΔΕΥΑΜ] του Δήμου Μυκόνου.

Ο πρόεδρος Δημήτρης Λαζαρίδης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Μυκόνου, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. που θα διεξαχθεί, δια ζώσης, την Τετάρτη 7  Αυγούστου 2024, και ώρα 19:00΄ μ.μ, στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Μυκόνου, λαμβάνοντας υπ’ όψιν, το άρθρο 4 του Νόμου 1069 / 1980, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση του 2ου  Πρακτικού επιτροπής Αξιολόγησης Διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια πόσιμου νερού ελάχιστης ποσότητας 600  m3/ημέρα, ΔΕΥΑ Μυκόνου».

2. Πρόσληψη προσωπικού ΙΔΟΧ δίμηνης απασχόλησης, Δ.Ε.Υ.Α. Μυκόνου.

3. Περί απευθείας ανάθεσης της προμήθειας μίας (1) αντλίας προώθησής νερού για τις ανάγκες λειτουργίας του Ταχυδιυλιστήριου  Αγίας Σοφίας, Δ.Ε.Υ.Α. Μυκόνου.

4. Περί απευθείας ανάθεσης της εκπόνησης μελέτης με τίτλο «Καταγραφή – Αποτύπωση των υποδομών Ύδρευσης, Δ.Ε.Υ.Α. Μυκόνου.

5. Επανεξέταση και λήψη απόφασης για την καταβολή νόμιμων τόκων στους εργαζόμενους της Δ.Ε.Υ.Α.Μ., βάσει εκτελεστού 1ου απογράφου υπ. αρ. 86/2020, η οποία προκύπτει από την απόφαση 65/2016 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Σύρου.

6. Έγκριση χορήγησης ΜΑΠ παρελθόντων χρόνων στο προσωπικό της Δ.Ε.Υ.Α. Μυκόνου σε μορφή χρήματος.

7. Εξέταση αιτήσεων καταναλωτών

8. Εξέταση διαφόρων θεμάτων

NewsRoom Mykonos Ticker Media Group