Μαρσούλα Χανιώτη: Ήρθε η ώρα να αναλάβουν ξανά τα ηνία άνθρωποι που αγαπούν πραγματικά την Μύκονο - Γιατί Θέλουν, Ξέρουν και Μπορούν ! 

Mykonos Mayoral Election – Μαρσούλα Χανιώτη /" Ήρθε η ώρα να αναλάβουν τα ηνία άνθρωποι που αγαπούν πραγματικά το νησί,  που ξέρουν ακριβώς  ποια είναι τα προβλήματα του, που μπορούν να βρουν τις κατάλληλες λύσεις! "

Μαρσούλα Χανιώτη: Ήρθε η ώρα να αναλάβουν ξανά τα ηνία άνθρωποι που αγαπούν πραγματικά την Μύκονο - Γιατί Θέλουν, Ξέρουν και Μπορούν ! 

Mykonos Mayoral Election – Μαρσούλα Χανιώτη / «Ήρθε η ώρα να αναλάβουν τα ηνία άνθρωποι που αγαπούν πραγματικά το νησί, που ξέρουν ακριβώς  ποια είναι τα προβλήματα του, που μπορούν να βρουν τις κατάλληλες λύσεις!» σημειώνει σε άρθρο της, η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Μαρσούλα Χανιώτη. 

Παράλληλα η Μαρσούλα Χανιώτη επισημαίνει ότι «η έλλειψη εκσυγχρονισμού των υποδομών, η έλλειψη ασφάλειας και σαφούς στρατηγικής,  δεν συνάδουν με τις μεγάλες ανάγκες του νησιού», τονίζει.

Και συνεχίζει αναφερόμενη στην υφιστάμενη κατάσταση των υποδομών και στην δυσανάλογη πίεση που δέχονται σημειώνει «κάθε χρόνο καλείται να υποδεχθεί και να εξυπηρετήσει ένα τεράστιο όγκο εγχωρίων και ξένων επισκεπτών, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μια ασφυκτική κατάσταση τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες», υπογραμμίζει.

Η Μαρσούλα Χανιώτη διαμηνύει πως ήρθε η ώρα να αναλάβουν την ηγεσία και την ευθύνη του Δήμου «Ανθρωποι που αγαπούν πραγματικά το νησί,  που ξέρουν ακριβώς  ποια είναι τα προβλήματα του, που μπορούν να βρουν τις κατάλληλες λύσεις!» τονίζει.

Επί πλέον, προσθέτει «Άνθρωποι με όραμα, μεθοδικότητα  και  όρεξη για δουλειά, που χρόνια τώρα μιλούν μόνο με πράξεις!», για να συνδιαμορφώσουν την επόμενη μέρα στην Μύκονο.

Στόχος μου, λοιπόν, είναι «να αφήσουμε μία παρακαταθήκη στα παιδιά και στους νέους που θα τους γεμίζει υπερηφάνεια! Για να γίνει η Μύκονος πρώτη ξανά!» καταλήγει.

Ακολουθεί ολόκληρο άρθρο της Μαρσούλας Χανιώτη:    

Η Μύκονος η κορωνίδα του τουρισμού, είναι ένα νησί με ιδιαίτερο χαρακτήρα και ξεχωριστές ομορφιές. Ένα νησί πόλος έλξης για χιλιάδες επισκέπτες παγκοσμίως με βαριά κληρονομιά,  που χρόνια αποτελούσε σημείο αναφοράς για τους υπόλοιπους τουριστικούς προορισμούς. Η Μύκονος όμως πλέον έχει βρεθεί στο στόχαστρο.

Η έλλειψη εκσυγχρονισμού των υποδομών, η έλλειψη ασφάλειας και σαφούς στρατηγικής,  δεν συνάδουν με τις μεγάλες  ανάγκες του νησιού που κάθε χρόνο καλείται να υποδεχθεί και να εξυπηρετήσει ένα τεράστιο όγκο εγχωρίων και ξένων επισκεπτών, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μια ασφυκτική κατάσταση τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες.

Ήρθε η ώρα να αναλάβουν τα ηνία άνθρωποι που αγαπούν πραγματικά το νησί,  που ξέρουν ακριβώς  ποια είναι τα προβλήματα του, που μπορούν να βρουν τις κατάλληλες λύσεις! Άνθρωποι με όραμα, μεθοδικότητα  και  όρεξη για δουλειά, που χρόνια τώρα μιλούν μόνο με πράξεις!

Για να γράψει ξανά το νησί τη δική του ιστορία, Για να αφήσουμε μία παρακαταθήκη στα παιδιά και στους νέους που θα τους γεμίζει υπερηφάνεια! Για να γίνει η Μύκονος πρώτη ξανά!

Γιατι θέλουμε, ξέρουμε και μπορούμε ! 

Οι 107 δεσμεύσεις για να κάνουμε την Μύκονο Πρώτη Ξανά

Αρχεία