Municipality of Mykonos: Συνεδριάζει, δια ζώσης, την Δευτέρα το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α. Μυκόνου

Mykonos Water Supply and Sewerage Company (Deyam) / Συνεδριάζει την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024, το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης και Αποχέτευσης [ΔΕΥΑΜ] του Δήμου Μυκόνου

Municipality of Mykonos: Συνεδριάζει, δια ζώσης, την Δευτέρα το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α. Μυκόνου

Mykonos Water Supply and Sewerage Company (Deyam) / Συνεδριάζει την, το Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024, Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης και Αποχέτευσης [ΔΕΥΑΜ] του Δήμου Μυκόνου.

Ο πρόεδρος Δημήτρης Λαζαρίδης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Μυκόνου, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. που θα διεξαχθεί, δια ζώσης, την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024, και ώρα 13:00΄ μ.μ, στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Μυκόνου, λαμβάνοντας υπ’ όψιν, το άρθρο 4 του Νόμου 1069 / 1980, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

1. Περί Αντικατάστασης και Ορισμού υπεύθυνου λογαριασμού για πληρωμή του έργου 2021ΣΕ36700000 με τίτλο,  «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ, ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ - ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ» του Αναπτυξιακού Προγράμματος Ειδικού Σκοπού για το Ν.Αιγαίο 2017-2020 με ΣE367 και για όσα Έργα - Προμήθειες και Γενικές Υπηρεσίες που  θα προκύψουν.

2. Περί έγκρισης, παραλαβής και περαίωσης των εργασιών της σύμβασης ανάθεσης εκπόνησης επικαιροποίησης των μελετών των έργων: 

• Δράσεις βελτίωσης της διαχείρισης ενέργειας στα αντλιοστάσια λυμάτων Μεγάλης Άμμου, Πλατύ Γυαλού, ΔΕΥΑ Μυκόνου. 
• Επέκταση και αναβάθμιση αντλιοστασίων λυμάτων Αλευκάντρας, Κόρφου, Αγιου Ιωάννη, Kosta Ilios, με τους καταθλιπτικούς τους αγωγούς, ΔΕΥΑ Μυκόνου 
• Δράσεις βελτίωσης της διαχείρισης ενέργειας στα αντλιοστάσια λυμάτων περιοχής Αγίου Στεφάνου, ΔΕΥΑ Μυκόνου.

3. Περί έγκρισης της αναγκαιότητας, της υπ. αρ. 14/2024 μελέτης, των τευχών δημοπράτησης ,καθορισμός των όρων Διακήρυξης και της διενέργειας διεθνούς ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την κατασκευή του έργου με τίτλο: Επέκταση και αναβάθμιση αντλιοστασίων λυμάτων Αλευκάντρας, Κόρφου, Αγιου Ιωάννη, Kosta Ilios, με τους καταθλιπτικούς τους αγωγούς, ΔΕΥΑ Μυκόνου.

4. Έγκριση του 2ου Πρακτικού επιτροπής Αξιολόγησης Διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο ««ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΩΝ ΠΙΕΣΗΣ».

5. Έγκριση του 1ου Πρακτικού επιτροπής Αξιολόγησης Διαγωνισμού για την Υπηρεσία  με τίτλο  «Παρακολούθηση, λειτουργία, συντήρηση  και αποκατάσταση βλαβών των αντλιοστασίων λυμάτων».

6. Περί απευθείας ανάθεση της προμήθειας δύο (2) αντλιών υψηλής πίεσης τύπου SP 30-21 RS BME για την ορθή λειτουργία των Μονάδων Αφαλάτωσης Κόρφου.

7. Περί ορισμού επιτροπής διαγωνισμού και αξιολόγησης προσφορών για την ανάθεση του έργου: «Επέκταση και αναβάθμιση αντλιοστασίων λυμάτων Αλευκάντρας, Κόρφου, Αγίου Ιωάννη, Kosta Ilios, με τους καταθλιπτικούς τους αγωγούς, ΔΕΥΑ Μυκόνου».

8. Εξέταση αιτήσεων καταναλωτών

9. Εξέταση διαφόρων θεμάτων

NewsRoom Mykonos Ticker Media Group