Nomads Workers: H TUI προτείνει το workations στην Ελλάδα!! Διακοπές Εργασίας σε 4αστερα και 5αστερα ξενοδοχεία του ομίλου!!

Ο κολοσσός TUI λανσάρει πακέτα «Workations» για όσους θέλουν να έρθουν και να δουλέψουν remote από την Ελλάδα!!

Nomads Workers: H TUI προτείνει το workations στην Ελλάδα!! Διακοπές Εργασίας σε 4αστερα και 5αστερα ξενοδοχεία του ομίλου!!

Το βλέμμα στραμμένο στους digital νομάδες και τους remote εργαζόμενους έχει η TUI. Ο ταξιδιωτικός Κολοσσός ανακοίνωσε τα πακέτα «Workations» τα οποία είναι νέα ταξιδιωτικά πακέτα σε επιλεγμένους προορισμούς, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας για τους Βρετανούς που αναζητούν….. μία αλλαγή σκηνικού ενώ εργάζονται.

Η TUI προωθεί ένα «work from anywhere» μοντέλο και μάλιστα σύμφωνα με την εταιρεία τα «Workations» μπορούν να αυξήσουν την παραγωγικότητα!!

Η ΤUI - Ην. Βασιλείου λανσάρει τις διακοπές εργασίας [Workations], δίνοντας τη απαραίτητη πλέον δυνατότητα στους ταξιδιώτες να εργάζονται από το χώρο διαμονής τους στα ξενοδοχεία στην Ισπανία, τα Κανάρια, την Ελλάδα, την Πορτογαλία, το Μαρόκο και τη Τζαμάικα.

Έπειτα από πολλούς μήνες κατά τους οποίους τα ταξίδια ήταν πρακτικά ανέφικτα, η TUI εκτιμά ότι οι workations θα επιτρέψουν στους ανθρώπους να ενισχύσουν την παραγωγικότητά τους και να βελτιώσουν την ευεξία και την ευημερία τους.

Τα πακέτα «Workation» προσφέρονται σε περισσότερα από 30 all inclusive ξενοδοχεία και περιλαμβάνουν πτήσεις από πολλά περιφερειακά αεροδρόμια.

Σύμφωνα με την TUI, καθένα ξενοδοχείο της συλλογής αυτής επιλέχθηκε προσεκτικά ώστε να διασφαλίζεται ότι προσφέρει χώρο γραφείου, καλή σύνδεση wifi και είτε μπαλκόνι, είτε βεράντα..

Τα ξενοδοχεία αυτά είναι αποκλειστικά all-in και διαθέτουν πολλαπλές εγκαταστάσεις για δραστηριότητες resort όπως spa, γυμναστήρια και ημερήσιες δραστηριότητες όπως γιόγκα, κάτι που σημαίνει ότι οι επισκέπτες τους θα μπορούν να αξιοποιούν στο έπακρο τις δυνατότητες απομακρυσμένης εργασίας.

Το κόστος των πακέτων ξεκινά από 1.049 λίρες για ένα δεκαπενθήμερο και φτάνουν τις 1.349 λίρες για τρεις εβδομάδες και τις 1.799 για 4 εβδομάδες.

Το καθεστώς «εργασία από οπουδήποτε» της TUI, που ησήχθη τον Ιούλιο, σηματοδότησε τη στροφή της εταιρίας σε μια μόνιμη προσέγγιση ευέλικτης εργασίας μετά την πανδημία.

Σύμφωνα με έρευνα που διενήργησε η TUI, το 52% του προσωπικού γραφείου θα εκμεταλλευόταν μια τέτοια ευκαιρία και πιστεύει ότι θα τους έκανε πιο χαρούμενους και καλύτερους στις επιδόσεις τους στην εργασία.

Τα 10 οφέλη των Workations είναι...

  1. Ζεστός και ηλιόλουστος καιρός | 39%
  2. Φαγητό και ποτό από το ξενοδοχείο | 33%
  3. Θέα στην εξοχή (βουνά, τοπία κλπ.) | 30%
  4. Φαγητό και ποτό all inclusive | 30%
  5. H παραλία | 28%
  6. Μια ενδιαφέρουσα νέα πόλη προς εξερεύνηση | 25%
  7. Η πισίνα | 23%
  8. Οι δραστηριότητες στη γύρω περιοχή | 19%
  9. Η τακτοποίηση και καθαριότητα του κρεβατιού και του δωματίου σε καθημερινή βάση | 18%
  10. Η διασκέδαση το βράδυ | 18%

Η TUI ανακοίνωσε έναν διαγωνισμό στο πλαίσιο του οποίου προσφέρεται σε έναν τυχερό η δυνατότητα να δοκιμάσει τις διακοπές Workation και να μοιραστεί την άποψή του για αυτές.

Το δώρο θα περιλαμβάνει επταήμερη διαμονή για 2 άτομα σε ξενοδοχείο Workation στη βάση του all-in συμπεριλαμβανομένων πτήσεων και μεταφορών.

Η έρευνα εντόπισε ακόμα ότι τα βασικά οφέλη των Workation είναι ο ζεστός και ηλιόλουστος καιρός καθώς και η προσφορά φαγητού και ποτού, καθώς αυτά διατυπώθηκαν από τους ερωτηθέντες ως τα στοιχεία που θα τους έκαναν χαρούμενος σε ένα τέτοιο είδος διακοπών.

Επιπλέον, το 72% των ερωτηθέντων από το Λονδίνο, το μεγαλύτερο ποσοστό από οποιαδήποτε άλλη πόλη του Ην. Βασιλείου, δήλωσαν ότι θα αξιοποιούσαν τη δυνατότητα να εργαστούν με αυτό τον τρόπο.

Τα ξενοδοχεία περιλαμβάνουν διάφορες δραστηριότητες που σημαίνει ότι οι επισκέπτες μπορούν πραγματικά να επωφεληθούν και να συνδυάσουν την δουλειά με τις διακοπές.