Ψαρού 1978: Ήμουν κι εγώ εκεί".

Την Κυριακή ώρα 7.30 μμ, στο βάθος του Κήπου Μελετόπουλου στο φιλόξενο Cine Μαντώ, ό,τι προλάβουμε θα θυμηθούμε κι όσα επιβάλλεται θα μοιραστ

Ψαρού 1978: Ήμουν κι εγώ εκεί".
Ψαρού 1978: Ήμουν κι εγώ εκεί".

Την Κυριακή ώρα 7.30 μμ, στο βάθος του Κήπου Μελετόπουλου στο φιλόξενο Cine Μαντώ, ό,τι προλάβουμε θα θυμηθούμε κι όσα επιβάλλεται θα μοιραστούμε, τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει ο οίνος των φίλων, οικείος και άφθονος.

 «Δυό εποχές σε μιά τρίτη» - ΜΕΙΜΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 

 "Το βιβλίο "Δύο εποχές σε μια τρίτη", μια συλλογή διηγημάτων χωρίς ηθικό δίδαγμα, πλήρης όμως εικόνων και λεπτομερειών που αφηγούνται αλήθειες της καθημερινότητάς μας από έναν θετικό επιστήμονα, τον Μιχάλη Μεϊμάρη, καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών, βάζει στο επίκεντρο τα μεγάλα της ζωής και τα αλαφραίνει μέσα από ένα δροσερό και διεισδυτικό χιούμορ", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση των εκδόσεων "Νεφέλη". 

 «Ιστορίες σαν ποιήματα» - ΜΕΙΜΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 

 Για φαντάσου ξαφνικά να μη σ'αρέσει τίποτα,όλα να φαίνονται γύρω πληκτικά και μονότονα,η πετσέτα που ζεσταίνει στο καλοριφέρ,οι ζεστές σου παντόφλες,τα κολαριστά τα σεντόνια της φίλης σου· τίποτα πια να μη σε σηκώνει κι όλα να'ναι βαρετά,ο ουρανός ο θαλασσής κι απέναντι η πολυκατοικία με το γνωστό το μπανιστήρι,οι βόλτες,οι φίλοι οι γκαρδιακοί κι οι γκόμενες οι ξεπλημένες·αλήθεια,τι ζητάω, πώς έμπλεξα έτσι και πού πάω.

Το μυαλό μου σαν μπάλα ανώμαλη,πρασινοκίτρινη με καρφίτσες γύρω γύρω κι εξοχές,σαν μετεωρίτης πολύ άσχημος,σαν μάζα ασυνάρτητη με κυβερνά εδώ κι εκεί στα τηλέφωνα των φίλων όπου χάνομαι συνέχεια και συνέχεια για να βρω που θα περάσω τον βραδινό μου τον καιρό,ίσως και τον πρωινό μου,κι απογευματινό. 

* Ο Μιχάλης Μεϊμάρης είναι καθηγητής Νέων Τεχνολογιών και Μ.Μ.Ε. στην Επικοινωνία και την Εκπαίδευση του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι Διευθυντής του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Εφηρμοσμένης Επικοινωνίας (Ε.Π.Ι.Ε.Ε.). 

Διευθύνει επίσης το Εργαστήριο Νέων Τεχνολογιών στην Επικοινωνία, την Εκπαίδευση και τα Μ.Μ.Ε., το οποίο ανήκει στον Τομέα Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Επικοινωνιακών Εφαρμογών και Τεχνολογίας του εν λόγω Τμήματος.

Έχει τιμηθεί από τη Γαλλική Δημοκρατία με τον τίτλο του Chevalier de lʼOrdre des Palmes Academiques (Ιππότης του Τάγματος του Ακαδημαϊκού Φοίνικα).