Μήνυμα του Δημάρχου Μυκόνου, Χρήστου Βερώνη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 

Ο Χρήστος Βερώνης απηύθυνε μήνυμα προς μαθητές και εκπαιδευτικούς για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Μήνυμα του Δημάρχου Μυκόνου, Χρήστου Βερώνη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 

Ο Δήμαρχος Μυκόνου, Χρήστος Βερώνης στο μήνυμα του προς τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τονίζει την υψηλή ιεράρχηση σύγχρονων υποδομών και ενός ποιοτικού σχολικού περιβάλλοντος για την Δημοτική Αρχή και δεσμεύεται  για την συνέχιση της οικονομικής στήριξης στους εκπαιδευτικούς.

Ο  Χρήστος Βερώνης, απευθυνόμενος στους μαθητές επισημαίνει "Για μας η επένδυση στην εκπαίδευση των νέων μας, αποτελεί εκπαίδευση στο μέλλον και το μέλλον τους ανήκει". 

Αναλυτικά το μήνυμα του Δημάρχου, Χρήστου Βερώνη:
Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θα ήθελα να απευθύνω προς όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολικών μονάδων της Μύκονου, προς τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους κηδεμόνες,  τις πιο ειλικρινείς και εγκάρδιες ευχές μου, για υγεία, δύναμη, πρόοδο και ευόδωση των στόχων. 

Ως Δημοτική Αρχή  ιεραρχούμε ψηλά στις προτεραιότητας μας τη διασφάλιση σύγχρονων υποδομών και ενός ποιοτικού σχολικού περιβάλλοντος για όλες τις σχολικές μονάδες του νησιού μας.  

Σε συνεργασία με το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα σχολικής στέγης, αναβαθμίζουμε τους αύλειους χώρους των σχολείων με μικρές αθλητικές εγκαταστάσεις και φροντίζουμε για την προμήθεια σύγχρονου εξοπλισμού και εποπτικών μέσων για το σύνολο των σχολείων μας .

Η παροχή οικονομική στήριξης στους εκπαιδευτικούς θα συνεχιστεί και θα ενισχυθεί, μαζί με την προσπάθεια για την εξεύρεση μόνιμων λύσεων στο πρόβλημα της στέγασης τους. Για μας η επένδυση στην εκπαίδευση των νέων μας, αποτελεί εκπαίδευση στο μέλλον και το μέλλον τους ανήκει. 

Καλή σχολική χρονιά!