9η Boat & Fishing Show: Το πληρέστερο θαλασσινό event όλων των εποχών

9η Boat & Fishing Show /

9η Boat & Fishing Show: Το πληρέστερο θαλασσινό event όλων των εποχών

Με συμμετοχές και παρουσιάσεις νέων μοντέλων σκαφών, με όλες τις εξελίξεις γύρω από τον εξοπλισμό θαλασσίων σπορ και με εκδηλώσεις για τους λάτρεις του υγρού στοιχείου η ναυτική έκθεση «Σκάφος Ψάρεμα - Boat & Fishing Show 2024» αναμένεται να είναι το μεγαλύτερο και πληρέστερο θαλασσινό event όλων των εποχών.

Η 9η Boat & Fishing Show θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας, από τις 7 έως τις 10 Μαρτίου 2024 και θα καλύπτει σχεδόν όλους τους κλάδους της θαλάσσιας δραστηριότητας.

Η συμμετοχή επαγγελματιών και εταιριών αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, κάτι που δείχνει ότι οι επαγγελματίες του κλάδου εμπιστεύονται τη διοργάνωση και η εμπιστοσύνη τους έχει αναδείξει τη «Σκάφος – Ψάρεμα, Boat & Fishing Show» ως τη μεγαλύτερη έκθεση της χώρας στον τομέα της θάλασσας.

Όσοι βρεθούν από τις 7 έως τις 10 Μαρτίου στο MEC Παιανίας θα έχουν την ευκαιρία να δουν φουσκωτά και πολυεστερικά σκάφη, στις περισσότερο διαδεδομένες κατηγορίες, τα οποία θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό. Παράλληλα, αναμένεται να συμμετάσχουν για πρώτη φορά μεγάλες επιχειρήσεις στο κλάδο των αξεσουάρ και ναυτιλιακών σκαφών, στην επαγγελματική και ερασιτεχνική αλιεία, στην ελεύθερη και αυτόνομη κατάδυση καθώς και στα θαλάσσια σπορ.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα πραγματοποιηθούν ημερίδες και σεμινάρια που θα προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες. Κορυφαίοι ψαράδες της Ελλάδας και επαγγελματίες του χώρου θα παρουσιάσουν σεμινάρια σχετικά με το ψάρεμα, την υποβρύχια αλιεία, τα ηλεκτρονικά, την αυτόνομη κατάδυση και το θαλάσσιο τουρισμό.

Η Boat & Fishing Show, θα διοργανωθεί από την Pelagic Expo για 9η χρονιά και έχει ως στόχο την ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού, τη διάδοση και την υποστήριξη των επαγγελμάτων που σχετίζονται με τη θάλασσα και την ανάδειξη των δυνατοτήτων της Ελλάδος στον τομέα της θαλάσσιας δραστηριότητας.

Περισσότερες πληροφορίες
https://www.boatfishingshow.gr