Municipality of Mykonos: Συνεδριάζει, δια ζώσης, την Τρίτη το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α. Μυκόνου

Mykonos Water Supply and Sewerage Company (Deyam) / Συνεδριάζει την Τρίτη 01 Οκτωβρίου 2024, το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης και Αποχέτευσης [ΔΕΥΑΜ] του Δήμου Μυκόνου 

Municipality of Mykonos: Συνεδριάζει, δια ζώσης, την Τρίτη το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α. Μυκόνου

Mykonos Water Supply and Sewerage Company (Deyam) / Συνεδριάζει την, Τρίτη 01 Οκτωβρίου 2024, Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης και Αποχέτευσης [ΔΕΥΑΜ] του Δήμου Μυκόνου.

Ο πρόεδρος Δημήτρης Λαζαρίδης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Μυκόνου, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. που θα διεξαχθεί, δια ζώσης, την Τρίτη 01 Οκτωβρίου 2024, και ώρα 15:00΄ μ.μ, στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Μυκόνου, λαμβάνοντας υπ’ όψιν, το άρθρο 4 του Νόμου 1069 / 1980, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση του υπ. αρ. πρωτ. 4256/27-09-2024 πρακτικού επιτροπής  διαγωνισμού-αξιολόγησης για την «Ανάθεση Υπηρεσιών Διαχειριστικού Ελέγχου έτους 2023 Δ.Ε.Υ.Α. Μυκόνου».

2. Περί έγκρισης της αναγκαιότητας, της υπ. αρ. 15/2024 μελέτης, των τευχών δημοπράτησης καθορισμός των όρων Διακήρυξης και της διενέργειας διεθνούς ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΦΡΑΓΜΑ ΜΑΡΑΘΙΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΟ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΔΕΥΑ ΜΥΚΟΝΟΥ».

3. Περί έγκρισης της απευθείας ανάθεσης για την σύμβαση Παροχής Υπηρεσιών για την: «Λειτουργία και συντήρηση του Βιολογικού Καθαρισμού Αλογόμανδρας, Δ.Ε.Υ.Α. Μυκόνου».

4. Περί έγκρισης της απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια σωληνώσεων Φ125 που θα χρησιμοποιηθούν για δίκτυο άρδευσης μέσω του επαναχρησιμοποιημένου νερού (grey water) από τον Βιολογικό Καθαρισμό Αλογόμανδρας Μυκόνου, Δ.Ε.Υ.Α. Μυκόνου.   

5. Περί Λήψης απόφασης για την υποβολή αιτήματος τροποποίησης τεχνικών δελτίων πράξεων ενταγμένων στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

6. Εξέταση διαφόρων θεμάτων

NewsRoom Mykonos Ticker Media Group