Μύκονος: Προσκύνημα και στέψη στην προτομή της Ηρωίδας Μαντούς Μαυρογένους [Εικόνες & Video]

Προσκύνημα και στέψη στην προτομή της Ηρωίδας Μαντούς Μαυρογένους από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Α’ βάθμιας και Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης

Μύκονος: Προσκύνημα και στέψη στην προτομή της Ηρωίδας Μαντούς Μαυρογένους [Εικόνες & Video]
Μύκονος: Προσκύνημα και στέψη στην προτομή της Ηρωίδας Μαντούς Μαυρογένους [Εικόνες & Video]

Προσκύνημα και στέψη στην προτομή της Ηρωίδας Μαντούς Μαυρογένους από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Α’ βάθμιας και Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης των Σχολείων και τους Προσκόπους με επικεφαλής καθηγητές, δασκάλους και βαθμοφόρους, στην Χώρα Μυκόνου......

Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο Αρχιερατικός Επίτροπος π. Πέτρος Μαραγκός με τον Αιδεσιμολογιώτατο π. Εμμανουήλ Γαλανάκη, τον Πρωτοσβύτερο π. Γεώργιο Κουσαθανά και τον Διάκονο Γεώργιο.

Τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτισμού Κυκλάδων και Έπαρχος Μυκόνου Στέλιος Μπρίγγος, ο Αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Κουκάς, ο Λιμενάρχης Μυκόνου Παναγιώτης Κατσάρας, ο Διοικητής της 6ης ΜΣΕΠ, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεώργιος Ρουσουνέλος και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Μετά την επιμνημόσυνη δέηση, οι μαθητές από τα σχολεία όλων των βαθμίδων και οι πρόσκοποι απέδωσαν φόρο τιμής στους αγωνιστές του 1940 με την καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον εθνικό ύμνο που έψαλαν τα παιδιά.

Παρακολουθήστε video:

Οι εκδηλώσεις για την επέτειο του ΟΧΙ κορυφώνονται σήμερα στις 12.45' μ.μ. με την καθιερωμένη παρέλαση των μαθητών και προσκόπων στην παραλία της Χώρας.

*Δείτε το Πρόγραμμα των Εορταστικών Εκδηλώσεων της Εθνικής Επετείου της «28ης Οκτωβρίου 1940»:

https://mykonosticker.com/programma-eortastikon-ekdiloseon-tis-ethnikis-epeteiou-tis-28is-oktovriou-1940-stin-mykono-2/

Εικόνες από την τελετή:

NewsRoom Mykonos Ticker