Κωνσταντίνος Κουκάς: Ζητάμε στελέχωση της Αστυνομίας, όπως το καλοκαίρι του 2021 [Video]

Κωνσταντίνος Κουκάς / Ζητάμε στελέχωση της Αστυνομίας, όπως το καλοκαίρι του 2021 [Video]

Κωνσταντίνος Κουκάς: Ζητάμε στελέχωση της Αστυνομίας, όπως το καλοκαίρι του 2021 [Video]

«Ζητάμε στελέχωση της Αστυνομίας, όπως το καλοκαίρι του 2021, όλο το χρόνο» λέει ο Δήμαρχος Μυκόνου K. Κουκάς μετά τη συνάντηση με την πρόεδρο των Αρχαιολόγων.

«Διαμαρτυρόμαστε όλοι μαζί» για τον ξυλοδαρμό του αρχαιολόγου. Η δημοτική αρχή της Μυκόνου στέκεται αρωγός στον αγώνα που ξεκίνησαν οι αρχαιολόγοι. Είμαστε στην ίδια πλευρά της ιστορίας» ανέφερε ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς.

Δήμαρχος Μυκόνου: "Η ατζέντα μας είναι ίδια με αυτή των αρχαιολόγων"

Ο δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς, μετά τη συνάντηση με τους συλλόγους των εργαζομένων, δήλωσε πως διαμαρτύρεται μαζί τους για τον βίαιο ξυλοδαρμό του αρχαιολόγου: «Η δημοτική αρχή της Μυκόνου στέκεται αρωγός στον αγώνα που ξεκίνησαν οι αρχαιολόγοι. Είμαστε στην ίδια πλευρά της ιστορίας. Η σχέση μας με την αρχαιολογία είναι μια σχέση δουλεμένη στον χρόνο, σμιλεμένη και ισχυρή. Θέλουμε ενίσχυση όλων των υπηρεσιών της Μυκόνου. Θέλουμε ενίσχυση των ελεγκτικών μηχανισμών της Μυκόνου. Της Αστυνομίας, της Αρχαιολογίας, της Πολεοδομίας, του Λιμενικού. Το απαιτούμε, δεν μπορεί να περιμένει».

Δεν ζητάμε ούτε 80 ούτε 100 αστυνομικούς. Ζητάμε 300 και για όλο τον χρόνο, όχι μόνο στην τουριστική περίοδο

Και πρόσθεσε:«Ζητάμε στελέχωση της Αστυνομίας, όπως το καλοκαίρι του 2021. Ήταν μια χρονιά στην οποία μειώθηκαν- σχεδόν σε μηδενικό βαθμό- τα κρούσματα τα οποία μας απασχολούν».

Στη συνέχεια τόνισε πως το πρόβλημα δεν ενίσχυση μόνο στην τουριστική περίοδο δεν αρκεί.

«Δεν ζητάμε ούτε 80 ούτε 100 αστυνομικούς. Ζητάμε 300 και για όλο τον χρόνο, όχι μόνο στην τουριστική περίοδο. Σήμερα η επικαιρότητα είναι τα ζητήματα που θέτουν οι αρχαιολόγοι. Από εκεί και πέρα τα προβλήματα είναι ολοχρονίς και έχουν να κάνουν με πληθώρα παραβάσεων. Τα ζητήματα της δόμησης έχουν να κάνουν με την χειμερινή περίοδο. Η Μύκονος είναι ένας τόπος που έρχονται 2 εκατομμύρια επισκέπτες τον χρόνο. Υπάρχει πολύ χρήμα και όπως ξέρετε το έγκλημα ακολουθεί το χρήμα. Δεν ανακαλύψαμε το έγκλημα και την αυθαιρεσία στη Μύκονο. Ότι συμβαίνει στην Αθήνα τον χειμώνα, μεταφέρεται το καλοκαίρι στη Μύκονο» υπογράμμισε ο Κωνσταντίνος Κουκάς.

Δείτε το Video με τις δηλώσεις