11.9 do
Mykonos

Web Radio

Clima

11.9 do
Mykonos
10.6 do
Atenas

Ο σημερινός ΑΦΜ θα είναι μοναδικός αριθμός για κάθε πολίτη στη νέα ψηφιακή ταυτότητα

Ο σημερινός ΑΦΜ θα είναι μοναδικός αριθμός για κάθε πολίτη στις νέες ψηφιακές ταυτότητες, αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής……..

Κλείνει επιτέλους η «ψηφιακή ψαλίδα» που χωρίζει την Ελλάδα από τις περισσότερες άλλες ευρωπαϊκές χώρες και αποτελεί το κυριότερο εμπόδιο για τον εκσυγχρονισμό του κράτους και της οικονομίας. Με συνδυασμένες πρωτοβουλίες, συχνά αθόρυβες και απαρατήρητες μέσα στη βοή της επικαιρότητας, λύνεται το μπερδεμένο κουβάρι των πολλαπλών και επικαλυπτόμενων αρμοδιοτήτων και χτίζεται σταδιακά το ψηφιακό κράτος που θα οδηγήσει στην απλοποίηση των διαδικασιών και στην πάταξη της σπατάλης, δίνοντας ταυτόχρονα βαθιές ανάσες στην κοινωνία, στη δημόσια διοίκηση και φυσικά στην οικονομία. Στη συνέντευξη που παραχώρησε προς την «Κ» ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης παραθέτει τα βήματα που έχουν γίνει από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα –αλλαγές που ήδη έχουν αλλάξει την καθημερινότητα χιλιάδων πολιτών– και κυρίως εξηγεί διεξοδικά το «κλειδί» της μετάβασης που είναι η νέα ψηφιακή ταυτότητα με τον μοναδικό αριθμό για κάθε πολίτη, ο οποίος θα είναι ο σημερινός ΑΦΜ.

– Ποια είναι τα πρώτα αποτελέσματα του «Ψηφιακού Ανένδοτου» που κηρύξατε πριν από έξι μήνες;
Το περασμένο καλοκαίρι ουσιαστικά ιδρύσαμε ένα νέο υπουργείο. Το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης είναι μια σημαντικά διαφορετική δομή από το παλιό υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής. Πρακτικά θα μπορούσε κανείς να πει πως αυτό είναι το υπουργείο των διαδικασιών και της απλοποίησής τους, κάτι το οποίο αποτελεί κεντρική προτεραιότητα της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού προσωπικά. Θέσαμε εξαρχής έναν φιλόδοξο στόχο: μέσα στην τετραετία να έχουμε απλοποιήσει τις βασικές αλληλεπιδράσεις του πολίτη με το κράτος χρησιμοποιώντας ψηφιακές τεχνολογίες. Ενα μεγάλο κομμάτι αυτής της στρατηγικής απαιτούσε να ξεκινήσουμε με σημαντικές νομοθετικές παρεμβάσεις οι οποίες ολοκληρώθηκαν. Ετσι, για παράδειγμα, η χώρα αυτή τη στιγμή για πρώτη φορά έχει αναπτύξει ένα σαφές πλαίσιο για τη λεγόμενη «διαλειτουργικότητα» των συστημάτων, δηλαδή για να μπορέσουν τα συστήματα του Δημοσίου να μιλήσουν μεταξύ τους. Ηταν, επίσης, εξίσου επείγον να διαμορφώσουμε νέους κανόνες για την αδειοδότηση των συστημάτων κεραιών για τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, αναγκαία συνθήκη για να περάσουμε στην εποχή των δικτύων πέμπτης γενιάς.

Ταυτόχρονα, οι παρεμβάσεις μας προφανώς αφορούν όχι μόνο «νομοθεσία» αλλά και «κώδικα», δηλαδή την ανάπτυξη συγκεκριμένων λύσεων που αφορούν τον πολίτη. Ενδεικτικά, το σύστημα 112 παραδόθηκε πλήρως λειτουργικό και εντός χρονοδιαγράμματος, με πολλαπλάσια κάλυψη συσκευών από εκείνη που διαπιστώσαμε τον Ιούλιο του 2019. Επίσης, πολλά συστήματα έχουν ξεκινήσει να διαλειτουργούν, όπως το μητρώο πολιτών του υπουργείου Εσωτερικών με την ΑΑΔΕ, κάτι το οποίο συνεπάγεται, για παράδειγμα, ότι οι πολίτες δεν χρειάζεται να πηγαίνουν πια στις εφορίες για τη δήλωση ληξιαρχικών γεγονότων όπως ο γάμος ή το διαζύγιο. Και, φυσικά, όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει, μέσα στον Φεβρουάριο θα ξεκινήσει να λειτουργεί η δήλωση γέννησης τέκνου μόνο πια στους χώρους των μαιευτηρίων αντί των πολλαπλών γκισέ όπως ισχύει σήμερα, μια αυτοματοποίηση ή οποία θα περιλαμβάνει και την αυτόματη πίστωση του επιδόματος γέννησης σε όσους είναι δικαιούχοι. Αμέσως μετά, θα ξεκινήσει να είναι διαθέσιμη η ενιαία πύλη του δημοσίου Gov.gr –την αναπτύσσουμε από τον περασμένο Ιούλιο–, στην οποία εντέλει θα περιλαμβάνονται όλες εκείνες οι υπηρεσίες του Δημοσίου οι οποίες θα διεκπεραιώνονται ψηφιακά, με πρώτες αυτές της εξουσιοδότησης και της υπεύθυνης δήλωσης.

– Εχετε αναφερθεί στη νέα ταυτότητα. Πότε θα την αποκτήσουμε;
– Ο διαγωνισμός έχει ήδη προκηρυχθεί από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη από τον περασμένο μήνα. Η εξέλιξη του διαγωνισμού προφανώς επηρεάζει το χρονοδιάγραμμα, ωστόσο η πρόβλεψη είναι οι νέες ταυτότητες να ξεκινήσουν να δίδονται στους πολίτες ουσιαστικά από τις αρχές του 2022, παρέχοντας έπειτα ένα εύλογο χρονικό περιθώριο για την αντικατάσταση των υπαρχουσών ταυτοτήτων με τις νέες. Ο στόχος ο οποίος έχει τεθεί είναι η λεγόμενη «αποκεντρωμένη ταυτοποίηση». Δηλαδή, πρακτικά, να μπορώ να αποδεικνύω από το σπίτι μου ή από τη δουλειά μου ότι πράγματι είμαι όντως αυτός που δηλώνω. Αυτό μπορούμε να το κάνουμε ήδη μέσω της χρήσης κάποιων κωδικών, όπως για παράδειγμα του συστήματος Taxisnet. Η ταυτότητα, όμως, εξασφαλίζει ακόμα μεγαλύτερη συνθήκη ασφαλείας για να έχουμε αυτήν την ταυτοποίηση. Και, άρα, μας επιτρέπει να ψηφιοποιήσουμε σχεδόν όλες τις υπηρεσίες εκείνες που επιθυμούμε, ακόμα και τις πάρα πολύ ευαίσθητες. Χαρακτηριστικά, π.χ. στην Εσθονία μπορείς να κάνεις τα πάντα από τον υπολογιστή του σπιτιού σου, εκτός από το να παντρευτείς, να χωρίσεις και να αγοράσεις ακίνητη περιουσία. Το μοντέλο αυτό δεν αποτελεί αναγκαστικά έναν «χάρτη» για εμάς, αποτελεί όμως μια «πυξίδα».

Συνεπώς, οι νέες ταυτότητες, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, θα περιλαμβάνουν και μια «ψηφιακή υποδομή», κάτι το οποίο δεν υπήρχε στον περασμένο διαγωνισμό. Η ψηφιακή αυτή υποδομή περιλαμβάνει, για παράδειγμα, ότι ο κάθε πολίτης θα αποκτήσει ψηφιακή υπογραφή μέσω της ταυτότητας. Επίσης περιλαμβάνει και τη δυνατότητα ο πολίτης να φέρει την ταυτότητα και στη συσκευή του κινητού του τηλεφώνου, μέσω της χρήσης σχετικής εφαρμογής.

– Η νέα ταυτότητα θα έχει επιπλέον και έναν αριθμό ταυτοποίησης. Εχετε καταλήξει αν θα χρησιμοποιήσετε κάποιον από τους υπάρχοντες ή αν θα δημιουργήσετε έναν καινούργιο;
– Αν δούμε τι ισχύει σήμερα, χρησιμοποιούμε τον ΑΦΜ για θέματα φορολογικού ενδιαφέροντος και τον ΑΜΚΑ για θέματα κοινωνικής ασφάλισης. Επίσης, χρησιμοποιούμε τον αριθμό της αστυνομικής ταυτότητας για να ταυτοποιούμαστε συνολικότερα απέναντι στο κράτος. Ομως, ο αριθμός αυτός, καθότι αριθμός εγγράφου, αλλάζει όταν αλλάζει και το έγγραφο, δηλαδή όταν αλλάζουμε ταυτότητα μέχρι σήμερα πρέπει να ενημερώνουμε και ένα σύνολο υπηρεσιών, όπως για παράδειγμα τις τράπεζες ότι ο αριθμός που μας αφορά έχει αλλάξει. Η στρατηγική μας υπαγορεύει να έχουμε έναν μόνο αριθμό, ο οποίος θα δίνεται στη γέννηση ενός παιδιού –όπως συμβαίνει σήμερα με τον ΑΜΚΑ– ή, ευρύτερα, στην απόκτηση μόνιμου δεσμού με τη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, έχουμε καταλήξει στην αξιοποίηση του ΑΦΜ, ως ενιαίου αριθμού ταυτοποίησης. Αυτό σημαίνει ότι ο ΑΦΜ θα μετονομαστεί για τα φυσικά πρόσωπα, καθώς θα πάψει να είναι αριθμός μόνο φορολογικού ενδιαφέροντος και θα καταστεί σταδιακά ο μοναδικός αριθμός που οι πολίτες θα χρησιμοποιούν στις αλληλεπιδράσεις τους με το κράτος αλλά και με τις επιχειρήσεις. Θεωρήσαμε πως θα ήταν αδόκιμο να σηματοδοτήσουμε μια τόσο σημαντική απλούστευση στη ζωή του πολίτη όπως η εξάλειψη των πολλαπλών αριθμών που ήδη χρησιμοποιούμε, με την προσθήκη ενός ακόμα, έστω και μεταβατικά. Είναι, τέλος, δεδομένο, ότι ο αριθμός αυτός θα αναγράφεται στις νέες ταυτότητες που θα εκδοθούν και θα αποτελεί τον βασικό αριθμό ταυτοποίησής μας, ο οποίος δεν θα αλλάζει.

– Πόσο εύκολη θα είναι αυτή η μετάβαση που περιγράφετε; Ποιο θα είναι το χρονοδιάγραμμά της;
– Η μετάβαση αυτή περιλαμβάνει πολλαπλές προκλήσεις, τόσο νομοθετικές, όσο κυρίως τεχνικής φύσεως. Ενδεικτικά, θα πρέπει να αποκτήσουν τον σημερινό ΑΦΜ όσα φυσικά πρόσωπα στην Ελλάδα δεν έχουν ήδη, δηλαδή κατά βάση τα ανήλικα τέκνα, όπως επίσης θα πρέπει να προβούμε σε σειρά νομοθετικών παρεμβάσεων αναφορικά με τη φυσιογνωμία και τα χαρακτηριστικά του ενιαίου αριθμού. Η πιο χαρακτηριστική, όμως, αλλαγή που απαιτείται είναι στα τεχνολογικά συστήματα, καθώς θα πρέπει ο αριθμός αυτός να «εισαχθεί» σε όσα συστήματα δεν τον περιλαμβάνουν ήδη, με πιο χαρακτηριστικά τα συστήματα υγείας και κοινωνικής ασφάλισης, όπου σήμερα χρησιμοποιούμε τον ΑΜΚΑ. Οι αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν στα συστήματα αυτά θα θυμίζουν λίγο τη μετάβαση των συστημάτων μας από τη δραχμή στο ευρώ.

Το χρονοδιάγραμμα της μετάβασης αυτής στον προγραμματισμό μας ταυτίζεται με εκείνο της έκδοσης των νέων ταυτοτήτων. Αρα, εκτιμούμε πως θα χρειαστεί περίπου μία διετία για να πραγματοποιήσουμε τις παραπάνω αλλαγές, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το τεχνικό σκέλος των συστημάτων πληροφορικής. Είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί η εμπλοκή πολλαπλών φορέων και ο συντονισμός τους. Η αρωγή της ΑΑΔΕ ως προς αυτό είναι ήδη πολύ σημαντική και θέλω να την υπογραμμίσω. Οπως επίσης θέλω να τονίσω και τη βοήθεια των στελεχών των υπουργείων Εσωτερικών και Εργασίας.

Η ώρα του 5sol

Αναφέρει, τέλος, ότι η δημοπράτηση του φάσματος του 5sol θα έχει ξεκινήσει μέχρι το τέλος του 2020 και επισημαίνει ότι αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι, αφού καταβάλουν το σχετικό τίμημα για το φάσμα, θα πρέπει να προβούν γρήγορα στις σχετικές επενδύσεις για να περάσει η χώρα στην εποχή αυτών των δικτύων.

Síguenos

Siendo tendencia ahora

Εναρκτήρια Συνάντηση για το 2la πρόγραμμα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ  του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus + Sport στη Ρουμανία

ΣτlaΒουκουρέστι την 10η και 11η Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια συνάντηση για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Las habilidades sociales a través del deporte para los jóvenes Activo – ORO»..............

Σαντορίνη: Πτώση έως και 90% στις προκρατήσεις από την Κινεζική αγορά λόγω κοροναϊού

Πτώση ύψους έως και 90% παρουσιάζουν οι προκρατήσεις για την Σαντορίνη από την αγορά της Κίνας για το 2020....... Πτωτική τάση των κρατήσεων τουριστών μέχρι...

Prima

Με αρνητικό πρόσημο τα έσοδα των βραχυ-ιδιοκτητών σε Μύκονο και Σαντορίνη το 2019

Οι ελπίδες των βραχυ-ιδιοκτητών, που έτρεξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσης να μισθώσουν τα ακίνητά τους μέσω Airbnb, προσδοκώντας ότι, έτσι, θα… ισοφαρίσουν...

Ενδείξεις για αυξημένο ενδιαφέρον Ιταλών τουριστών το 2020

Οι Ιταλοί ψηφίζουν Ελλάδα για το 2020- Αυξημένες οι προκρατήσεις από Ιταλία Αυξημένο ενδιαφέρον για προκρατήσεις στην Ελλάδα κατά την προσεχή τουριστική περίοδο, επιβεβαιώνει η...

Historias para Usted

Επίσημο αίτημα Χατζημάρκου για αεροπορική σύνδεση Ρόδου – Σύρου

Επίσημο αίτημα για αεροπορική σύνδεση μεταξύ Ρόδου – Σύρου έχει υποβάλει  ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, προς   τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών..... Αιτείται επίσης ενημέρωση για...

Δάσκαλος Εμπιστοσύνης στα σχολεία!! Ο θεσμός, στον οποίο θα καταφεύγουν τα παιδιά για την καταπολέμηση του intimidación & οτιδήποτε τα απασχολεί!!

Ανησυχία και προβληματισμός για το περιστατικό στον Βύρωνα. Έρχονται αλλαγές για την καταπολέμηση του intimidación..... Την ανησυχία του Υπουργείου Παιδείας προκαλούν τα απανωτά κρούσματα βίας στα...

Blue Star Ferries: Διαμόρφωση των δρομολογίων λόγω της απεργίας της Π.Ν.Ο. την Τρίτη 18/2

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της 24ωρης απεργίας των ναυτεργατικών Σωματείων της Π.Ν.Ο. την Τρίτη 18/02/2020 τα δρομολόγια των πλοίων μας θα διαμορφωθούν ως ακολούθως:.... AZUL...

El tiempo en Mykonos

Mykonos
algo de nubes
11.9 ° do
13 °
11 °
71 %
8.7kmh
20 %
Lun
13 °
mar
13 °
Mie
14 °
colección
15 °
Vie
12 °

¿Qué leer después ...

31+1 Ιδέες και μικρές λεπτομέρειες, Αποκριάτικης Διακόσμησης!!

Μπορούμε απλώς να δώσουμε λίγη παραπάνω προσοχή, σε μικρές λεπτομέρειες, εστιάζοντας στα έντονα χρώματα!!

Sexy και Εντυπωσιακά Αποκριάτικα Μακιγιάζ με έμφαση στα μάτια!! [vídeos]

τα delineador de ojos, τα μολύβια ματιών και χειλιών, οι σκιές και φυσικά πολύ φαντασία είναι τα βασικά εργαλεία

Εκπληκτικό μακιγιάζ για βραδινές Αποκριάτικες εμφανίσεις!! [Vídeo]

Μακιγιάζ για να κλέψετε τις εντυπώσεις στις βραδινές Αποκριάτικες εμφανίσεις σας!! Καθηλώστε τους πάντες με το αστραφτερό βλέμμα σας με αυτό το σαγηνευτικό βραδινό...

Έφηβοι εκτεθειμένοι στο Διαδίκτυο!! Το 30% δηλώνουν ότι έχουν συναντηθεί με κάποιον που γνώρισαν στο διαδίκτυο!!

Ένα στα τρία παιδιά Γυμνασίου-Λυκείου έχει συναντηθεί με κάποιον που γνώρισε στο διαδίκτυο. Παιδιά Δημοτικού που ξενυχτούν παίζοντας σε κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς...

Το garabatear της google για τη γιορτή των ερωτευμένων!! Αγίου Βαλεντίνου 2020!!

Τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου τιμά η google και αφιερώνει το σημερινό της garabatear σε όλους τους ερωτευμένους!!.... Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια...

Διεγράφησαν από Facebook & Instagram, λογαριασμοί με noticias falsas

Εντείνει τις προσπάθειές της, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, για περιορισμό των ψευδών ειδήσεων και της παραπληροφόρησης..... Το Facebook, που επιχειρεί να εντείνει τον αγώνα του...

Προσοχή!! Κινητά τηλέφωνα: Ποιες εφαρμογές στα correo σας κλέβουν τα δεδομένα!!

Εφαρμογές στα κινητά τηλέφωνα και συγκεκριμένα στην ανάγνωση των correo κλέβουν τα δεδομένα των χρηστών και στη συνέχεια τα πουλάνε με απώτερο στόχο φυσικά...

historias relacionadas que le gustará

Έφηβοι εκτεθειμένοι στο Διαδίκτυο!! Το 30% δηλώνουν ότι έχουν συναντηθεί με...

, Ο σημερινός ΑΦΜ θα είναι μοναδικός αριθμός για κάθε πολίτη στη νέα ψηφιακή ταυτότητα
Ένα στα τρία παιδιά Γυμνασίου-Λυκείου έχει συναντηθεί με κάποιον που γνώρισε στο διαδίκτυο. Παιδιά Δημοτικού που ξενυχτούν παίζοντας σε κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς...

Πότε ανοίγει το TAXISnet για τις Φορολογικές δηλώσεις 2020 – Όλα...

, Ο σημερινός ΑΦΜ θα είναι μοναδικός αριθμός για κάθε πολίτη στη νέα ψηφιακή ταυτότητα
Μέχρι πότε είναι η προθεσμία για ζευγάρια που θέλουν να κάνουν ξεχωριστές φορολογικές δηλώσεις. Στα τέλη Μαρτίου πρόκειται να ανοίξει το TAXISnet ενώ πληροφορίες...

En caso que te lo hayas perdido

Πώς θα υποβάλλετε δήλωση ορθών στοιχείων ακινήτων στον Δήμο Μυκόνου

, Ο σημερινός ΑΦΜ θα είναι μοναδικός αριθμός για κάθε πολίτη στη νέα ψηφιακή ταυτότητα
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 51 του Ν. 4647/2019 (ΦΕΚ 204/16-12-2019 τεύχος Α’), οι ιδιοκτήτες ακινήτων, ηλεκτροδοτούμενων ή μη ηλεκτροδοτούμενων, έχουν την...

Το Brexi προκαλεί προβληματισμό και άγχος στον τουρισμό για εισπράξεις 2...

, Ο σημερινός ΑΦΜ θα είναι μοναδικός αριθμός για κάθε πολίτη στη νέα ψηφιακή ταυτότητα
Το επικείμενο Brexi , παρά την ομαλή εξέλιξη των προκρατήσεων, δημιουργεί προβληματισμό και άγχος στους επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου καθώς ανατρέπονται ταξιδιωτικές πρακτικές και...

Más de Mykonos Ticker

Πότε ανοίγει το TAXISnet για τις Φορολογικές δηλώσεις 2020 – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Μέχρι πότε είναι η προθεσμία για ζευγάρια που θέλουν να κάνουν ξεχωριστές φορολογικές δηλώσεις. Στα τέλη Μαρτίου πρόκειται να ανοίξει το TAXISnet ενώ πληροφορίες...

Πού βρίσκονται οι ρίζες στις μεταμφιέσεις?

Οι απόκριες έχουν καθιερωθεί ως γιορτή χαράς και ξεφαντώματος, όπου όλα επιτρέπονται και δικαιολογούνται. Άλλωστε οι ρίζες τους βρίσκονται στις λατρευτικές γιορτές προς τιμήν...

Vamos Καρναβάλι!! Βγάλτε τις μάσκες και διαλέξτε στολή!!

Γράφει η Βασιλική Κ. Μαργέτη - Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, MSc Ήρθαν οι Απόκριες!! Μάσκες, αποκριάτικα κοστούμια, σερπαντίνες, αποκριάτικοι χοροί, εύθυμη διάθεση γλεντιού, καρναβάλι. Πετάξτε τις...

Αποκριάτικες Μασκαράτες!! Η μεταμφίεση αποκαλύπτει….. τον χαρακτήρα μας!!

Αν πιστεύεις ότι η αποκριάτικη μεταμφίεση, εκτός από διασκεδαστική, μπορεί να παραπλανήσει τους άλλους για το ποιος/α πραγματικά είσαι, πλανάσαι πλάνην οικτράν!!........ Το μασκάρεμα δεν...

Μύκονος: Πυρκαγιά σε φουσκωτό σκάφος στη μαρίνα του νέου λιμένα

Κατασβέστηκε από στελέχη του Λιμενικού η φωτιά που ξέσπασε σε φουσκωτό σκάφος, με την συνδρομή του μοναδικού επιβαίνοντα...... Σε συναγερμό τέθηκε τα ξημερώματα το Λιμεναρχείο...

Έφηβοι εκτεθειμένοι στο Διαδίκτυο!! Το 30% δηλώνουν ότι έχουν συναντηθεί με κάποιον που γνώρισαν στο διαδίκτυο!!

Ένα στα τρία παιδιά Γυμνασίου-Λυκείου έχει συναντηθεί με κάποιον που γνώρισε στο διαδίκτυο. Παιδιά Δημοτικού που ξενυχτούν παίζοντας σε κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς...

Καρναβαλιστείτε!! Μπείτε στο ρόλο του ζωδίου σας!!

Οι απόκριες απαιτούν μεταμφίεση και μάλιστα πετυχημένη. Τι θα μεταμφιεστούμε ανάλογα με το ζώδιό μας και πώς κάθε ζωδιακός χαρακτήρας θέλει να περνάει αυτές...

Με αρνητικό πρόσημο τα έσοδα των βραχυ-ιδιοκτητών σε Μύκονο και Σαντορίνη το 2019

Οι ελπίδες των βραχυ-ιδιοκτητών, που έτρεξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσης να μισθώσουν τα ακίνητά τους μέσω Airbnb, προσδοκώντας ότι, έτσι, θα… ισοφαρίσουν...

Υποχρεωτική η διαμεσολάβηση για το διαζύγιο!! Τα υπέρ και τα κατά, του νέου θεσμού εξωδικαστικής επίλυσης των διαφορών!!

Διχασμένες οι νομικές απόψεις!! Διαμεσολάβηση είναι ένας τρόπος εξωδικαστικής επίλυσης των διαφορών, κατά την οποία τα μέρη, συνοδευόμενα από τους δικηγόρους τους και επιδιώκουν...
error: Contenido está protegido !!