15.8 C
Mykonos

web Radyo

Hava

15.8 C
Mykonos
13.3 C
Atina

çömlekçi: Στο τραπέζι μαθήματα στις διακοπές του Πάσχα και το καλοκαίρι & Κατάργηση περιπάτων, λόγω κλειστών σχολείων

Ενδεχομένως μαθήματα και το Πάσχα, πιθανή και η ακύρωση των παρελάσεων

Eğitim Bakanı, kazan Kerameus, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για τα κλειστά σχολεία σε όλη την χώρα για 14 günler, δήλωσε ότι μελετούνται όλα τα ενδεχόμενα για τη συνέχεια του διδακτικού έτους και εξήγησε πώς θα γίνει η αναπλήρωση των ωρών διδασκαλίας…..

«Σήμερα δράσαμε προληπτικά για να προστατεύσουμε τα παιδιά μας, τις οικογένειες μας, όλη την κοινωνία. Στόχος ήταν να περιορίσουμε δραστικά την εξάπλωση του ιού» ανέφερε χαρακτηριστικά η Νίκη Κεραμέως, αναφερόμενη στην απόφαση για κλειστά σχολεία σε όλη τη χώρα.

«Αν ένα μήνυμα πρέπει να μείνει από την σημερινή απόφαση της κυβέρνησης είναι η πρόληψη. Βάλαμε πάνω από όλα την πρόληψη για να προστατεύσουμε την ελληνική οικογένεια. Δεν υπάρχει καμία ανησυχία για το διδακτικό έτος. Θα ολοκληρωθεί κανονικά η σχολική χρονιά, δεν χρειάζεται να ανησυχούν οι μαθητές και οι φοιτητές μας».

Πώς θα γίνει η αναπλήρωση των διδακτικών ωρώνΚατάργηση περιπάτων

«Θα αναπροσαρμόσουμε τις διδακτικές ώρες από 45 içinde 35 dakika ve θα καταργήσουμε τους περιπάτους, που είναι δύο ανά μήνα για κάθε σχολείο», είπε αναφερόμενη στους τρόπους αναπλήρωσης των χαμένων διδακτικών ωρών.

Σχετικά με τα σχολεία που είναι ήδη κλειστά και τα μαθήματα εκεί θα χαθούν για περισσότερες ημέρες, bayan. Κεραμέως είπε ότι «θα εξεταστεί ακόμη και το ενδεχόμενο να γίνουν μαθήματα σε ημέρες των διακοπών για το Πάσχα», ενώ δήλωσε ότι «εφόσον παραταθούν τα μέτρα, δεν αποκλείεται και η παράταση του διδακτικού έτους, το οποίο θα ολοκληρωθεί κανονικά».

«Μελετάται ακόμη και η πιθανότητα για εξ αποστάσεως εκπαίδευση», σημείωσε η υπουργός Παιδείας, σχολιάζοντας τους φόβους φοιτητών για απώλεια των εξεταστικών, ίσως και του διδακτικού έτους.

Η Νίκη Κεραμέως τόνισε ότι οι μαθητές θα πρέπει να ακολουθήσουν τους κανόνες πρόληψης που ισχύουν για όλους, vurgulayarak δεν σημαίνει πως επειδή τα σχολεία είναι κλειστά θα πρέπει τα παιδιά να βρίσκονται σε καφετέριες ή σε πάρτι.

«Θα πρέπει να τηρούν σχολαστικά τα μέσα προσωπικής υγιεινής για την προστασία των ίδιων, των γονέων και των παππούδων τους».

Σχετικά με τη διεξαγωγή των μαθητικών παρελάσεων, bayan. Κεραμέως τόνισε ότι υπάρχει ενδεχόμενο να μην γίνουν φέτος οι μαθητικές παρελάσεις για την 25η Μαρτίου, σημειώνοντας ότι «όλα τα σενάρια μελετώνται από την κυβέρνηση».

uç, olarak,τι αφορά το ζήτημα που έχει ανακύψει με την Θεία Κοινωνία, η υπουργός Παιδείας είπε ότι η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ιερά Σύνοδος συνάδει με το πνεύμα της λήψης προληπτικών μέτρων σε ό,τι αφορά την παρουσία πιστών σε ναούς.

Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο μετάδοσης του κορονοϊού από την Θεία Κοινωνία, bayan. Κεραμέως σημείωσε ότι, Uzmanlara göre, οι οποίοι είναι και οι επιστημονικώς αρμόδιοι, η μετάδοση της νόσου γίνεται και από το σάλιο.

Bizi takip et

Bu aralar moda

Koronavirüs Seyahat – Uçak: Volotea, 19 turist destinasyonları 12 Haziran

Στους προορισμούς περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η Μύκονος και η Σαντορίνη Συνδέσεις με ελληνικά νησιά αλλά και Αθήνα, Selanik Volotea'nın uçuş tarifesini içerir ...

Yunanistan'da Coronavirus-Theodorikakos: Okulda çocuklu ebeveynler için kamuya açık saatlerde azalma

Kamu sektöründe çalışan ebeveynlere özel özen gösterilmiştir, çocuklarını almak için çalışma saatlerini kısaltmak ...

Ödül

Corovanirus – Reopen Restoranları: & Barlar: … Çubuğunu seçen müşteriler için ne geçerlidir?

Sağlık mağazaları için bir genelge, müşterilerin oturması için barın önüne taburelerin yerleştirilebileceğini belirtir.. Kurallar neler ...... Kritik ...

Mikonos Belediyesi: Plaj ve plaj alanı kiralamaları için davet 2020 Mykonos

Hayır göre. 47458 AÇIK 2020/15-5-2020 KYA Finans - Çevre ve Enerji - Konuyla ilgili İçişleri:....... “Terimlerin tanımlanması, koşullar, teknik sorunlar, gerekli detaylar ve süreç ...

Sizin için Hikayeleri

Corovanirus Reopen Uçak Bileti: Emlak ve İnternet Cafe Ne Zaman Alınır!!

Internet Cafe ve Makbuzlar için Makbuzlar ne zaman açılacak?. Bir taç nedeniyle "asma kilit" koyan işletmelerin açılması için,...... Kalkınma Müsteşarı istendi, Nick Papathanassis,...

Corovanirus – Reopen Restoranları: Catering'in çalışma şartları ve koşulları hakkında açıklamalar [belge]

Kalkınma ve Yatırım Bakanlığı, catering mağazalarının çalışma şartlarını ve koşullarını açıklayan Yeni Genelge yayınladı. Bir rapor var, şunlar da dahil,...

Mykonos Ticker daha fazla

ECB, Bundesbank olmadan tahvil satın alma programı uygulamaya hazırlanıyor

Avrupa Merkez Bankası (ECB) tahvil piyasası programını uygulamak için acil durum planları oluşturuyor, trilyonlarca yükseklik. avro, olmadan ...

Coronavirus Eğitimi: Okula dönüş!! Kayıp malzeme, yeni yıl senaryoları ve koruma yönergeleri!!

1 Haziran'da ilk zil, ülke çapındaki ilkokul ve lise öğrencileri için çalacak., genç öğrencilerle ...

özgürlük Ftaklaki: Tourist island destinasyonları!! Son bir şans!!

Hükümet, turizm yerlerinin taksitle açıldığını duyurdu, göründüğü ve göründüğü gibi, destinasyonlar gayri resmi olarak seviyelere ayrılmıştır (seviye ...
hata: İçerik korunmaktadır !!