18.5 C
米科诺斯

网络收音机

天气

18.5 C
米科诺斯
18.3 C
雅典

冠状病毒大流行 – 米佐塔基斯: 一起购买用于测试和疫苗的欧洲专利

希腊总理, 基里亚科斯米佐塔基斯, υποδεικνύει οι ευρωπαϊκές χώρες να αγοράσουν από κοινού διπλώματα ευρεσιτεχνίας (专利) για νέα εμβόλια και τεστ ταχείας ανίχνευσης για τον κορωνοϊό.

Στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής συζήτησης περί της διαχείρισης της κρίσης λόγω της πανδημίας κορονοϊού, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υποστηρίζει -μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung- την πρόταση του καθηγητή Ηλία Μόσιαλου, να προβεί η ΕΕ από κοινού στην αγορά αδειών ευρεσιτεχνίας (专利) 为….. νέα εμβόλια και τεστ ταχείας ανίχνευσης, προωθώντας με αυτόν τον τρόπο την ταχύτερη δυνατή διάδοση των μέσων καταπολέμησης του κορoνoϊού.

Ο καθηγητής της πολιτικής της υγείας και διευθυντής του LSE Health στο London School of Economics, ο οποίος ορίστηκε πρόσφατα από τον πρωθυπουργό εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης στους διεθνείς οργανισμούς για ζητήματα που αφορούν στον κορονοϊό, επισημαίνει ότι μέχρι τώρα η αμερικανική και η βρετανική κυβέρνηση έχουν υποστηρίξει το ερευνητικό έργο των φαρμακοβιομηχανιών για τεστ ταχείας ανίχνευσης και έχουν εξασφαλίσει με αυτόν τον τρόπο τα δικαιώματα για ταχύτερη απόκτησή τους.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, 先生说:. Μόσιαλος, θα μείνουν πίσω χώρες όπως η Ισπανία και η Ιταλία, όπου τα τεστ για τον κορονοϊό είναι επειγόντως αναγκαία.

由于强调先生. Μόσιαλος, αν αγοράζονταν οι πατέντες για τεστ και εμβόλια, θα υπήρχε η δυνατότητα να οργανωθεί η παραγωγή σε πολλά σημεία (欧洲), γεγονός που θα επέτρεπε μια ευρεία διανομή. Τα τεστ και τα εμβόλια, τα οποία θα αποκτούσαν κρατικοί ή ευρωπαϊκοί θεσμοί θα μετατρέπονταν καταυτόν τον τρόπο σε «δημόσια αγαθά», τα οποία θα μπορούσαν να διανεμηθούν περαιτέρω, καταλήγει ο καθηγητής του LSE.
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει ότι υποστηρίζει αυτή την πρόταση και επισημαίνει ότι τουλάχιστον 20 εμβόλια κατά του κορονοϊού αναπτύσσονται αυτή τη στιγμή, πολλά από τα οποία επιδοτούνται από μεμονωμένες κυβερνήσεις ή φιλανθρωπικές οργανώσεις.

«Ιδανικά, μόλις αποδεικνύεται η αποτελεσματικότητά τους, τα εμβόλια αυτά θα πρέπει να διατίθενται όσο το δυνατόν ταχύτερα, δικαιότερα και σε λογικό κόστος», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας πως είναι δύσκολο αλλά ταυτόχρονα επείγον να λυθεί το πρόβλημα της εξάπλωσης του εμβολιασμού κατά του ιού το συντομότερο δυνατό.
«Απέναντι σαυτή την πρόκληση, οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις θα μπορούσαν να ανταμείψουν τους κατασκευαστές εμβολίων, αγοράζοντας τις πατέντες τους σε λογικές τιμές», δηλώνει ο πρωθυπουργός.

«Εάν η πολιτική αυτή εφαρμοστεί σωστά, αφενός δίνει τη δυνατότητα παροχής κινήτρων για έρευνα και ανάπτυξη ([R&d) εμβολίου κατά του κορονοϊού και αφετέρου διαβεβαιώνει τους πολίτες ότι τα χρήματα που δίνουν ως φορολογούμενοι δαπανώνται με το σωστό τρόπο», προσθέτει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

跟着我们

现在趋势

头条新闻和周日报纸的背面 31 五月 2020

Τι γράφει ο Κυριακάτικος Τύπος Διαβάστε τα 14 第一亮点和周日报纸的封底 (该悬浮液被连续地更新!!)...... ...

冠状病毒机票 : 国际航班将如何运作? – 为游客测试什么

关于如何飞往我国的国际航班以及从中产生的变化的澄清 15 Ιουνίου που ξεκινά...

额外费用

冠状病毒游艇 & 划船: 专业船再次在希腊海开始航行, 旅游船 [文件]

旅行再次开始, 在希腊海域, 商船, 旅游船和船只,....... 从 28/05/2020 直到 15/06/2020, 根据发布的联合部长决定.

冠状病毒运输 – Plakiotakis: 我们以各种方式加强了航运和水手的力量

“那只是引起我们的注意, 决定性和及时, 我们还确保了沿海航运的运作,我们以各种方式和各种方式加强了水手的力量。”,....... 报告...

故事你

Corovanirus重新营业餐厅: 何时收到房地产和网吧!!

网吧和收据收据何时开放?. 对于因冠而放置“挂锁”的企业的开业,...... 要求发展部副部长, 尼克Papathanassis,...

冠状病毒 – 重新开放餐厅: 澄清餐饮运营的条款和条件 [文件]

开发和投资部, 发出新通告,澄清饮食店的经营条款及条件. 有报告, 连,...

更多来自米科诺斯北京时间

米科诺斯葡萄柚: : 米科诺斯市的幼儿园准备欢迎我们的小朋友们

我们准备欢迎孩子们上幼儿园。. Ο Δήμος Μυκόνου φρόντισε να ολοκληρωθεί ο κύκλος των απολυμάνσεων και να τοποθετηθούν συσκευές απολύμανσης και...

好的月份!! 六月!! 快乐暑期!!

和检索时淡入夏天火辣辣的太阳, 还有让旅行

冠状病毒大流行 : 2 新感染个案 – 在 2.917 记录, 没有新的死亡

2 新确诊的病例冠状病毒病例报道,我国过去24小时 , 使总病例 2.917, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή...
错误: 内容受到保护 !!