28.4 C
米科诺斯

网络收音机

天气

28.4 C
米科诺斯
32.3 C
雅典

医疗政策: 无形的处方后, 无形考试转介即将到来

Με το νομοσχέδιο μονιμοποιείται η άυλη συνταγογράφηση και καθιερώνονται νέες ψηφιακές υπηρεσίες που θα παρέχονται μέσω του gov.gr……..

无形的处方后, στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού εντάσσονται και τα άυλα παραπεμπτικά των εξετάσεων, με νομοτεχνική βελτίωση που ανακοίνωσε ο υπουργός Επικρατείας Κυριάκος Πιερρακάκης στο σχέδιο νόμου «Επιτάχυνση και απλούστευση της ενίσχυσης οπτικοακουστικών έργων, ενίσχυση της ψηφιακής διακυβέρνησης και άλλες διατάξεις», 今天在全体会议上进行辩论.

“几周内医生保存了药物, 将以相同的方式放入系统和考试推荐中, 这样一来,无需去看医生就可以进行检查”, 部长说.

Με το νομοσχέδιο μονιμοποιείται η άυλη συνταγογράφηση και καθιερώνονται νέες ψηφιακές υπηρεσίες που θα παρέχονται μέσω του gov.gr. 可以预见,有孩子的家庭经常接受语言治疗和/或职业治疗,现在将通过电子方式从EOPYY提交清算的要求和必要的支持文件,而毕业生可以通过希腊和大学的数据库来寻求学位。以数字方式发行它们的副本.
数字服务

“在呼吁您同时投票赞成该法案的同时, 另一项法案已在考虑中, 数字治理代码. 我们的活动很密集, 正是因为在这么短的时间内要做很多事情. 有差距, 有一个空白需要填补”, 说,负责数字治理问题的国务大臣基里亚科斯·皮耶拉基吉斯(Kyriakos Pierrakakis).

我们的目标是到今年年底, 通过gov.gr平台向公民提供的数字服务, 达到 1.000 从 575 今天是, 部长还提到. “人们渴望数字服务, 因为这样他避免了在柜台等待的麻烦”, 先生说:. Pierrakakis, 说过去三个月 5,5 数百万公民访问了gov.gr平台.

他还告诉国家代表团,目标是在四年结束时, 所有可以数字化的公共服务都已经数字化.
日常生活

“最近几个月出现了跨越式发展,这必须归功于现任政府。”, ανέφερε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γρηγόρης Ζαριφόπουλος που σημείωσε ότι στο επίκεντρο της όλης προσπάθειας βρίσκεται ο πολίτης. «Θέλουμε μέσα από της ηλεκτρονικές υπηρεσίες να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες του πολίτη και όχι τις ανάγκες της δημόσιας διοίκησης. Έχουμε λειτουργήσει μεθοδικά και οργανωμένα με πολλά μικρά έργα πληροφορικής που έχουν τεράστιο αντίκτυπο στην καθημερινότητα του πολίτη», 先生说:. Zarifopoulos. 项目, 他告诉, είναι εντυπωσιακά και όσον αφορά την επισκεψιμότητα, τις δεκάδες χιλιάδες πιστοποιητικών που εκδίδονται ηλεκτρονικά, τις ηλεκτρονικές εξουσιοδοτήσεις, τις ηλεκτρονικές υπεύθυνες δηλώσεις κοκ. Ιδίως για την άυλη συνταγογράφηση, ο υφυπουργός είπε ότι τώρα θα προστεθούν τα άυλα παραπεμπτικά εξετάσεων και αργότερα και οι γνωματεύσεις.

Υπογράμμισε επίσης ότι με τις προωθούμενες διατάξεις καταργούνται οι ουρές της ντροπής στον ΕΟΠΥΥ για την αποζημίωση λογοθεραπειών και εργοθεραπειών αφού πλέον τα δικαιολογητικά θα είναι δυνατό να υποβάλλονται ηλεκτρονικά.

跟着我们

扫描订购

带有QR码的非接触式订单系统. 没有目录, 多语言和直接的产品信息!

现在趋势

冠状病毒措施 – Chardalias: 细 10.000 午夜不营业的商店中的欧元

从8月1日到今天,在美国 961 新确诊病例, 导致政府昨天决定采取新措施, ώστε...

冠状病毒措施: Ακυρώθηκε η ΔΕΘ – 上 12 το βράδυ θα κλείνουν τα Bar & Restaurants σε Μύκονο, 帕罗, 圣托里尼, Ρόδο και άλλες 11...

Συναγερμός μετά την έκρηξη κρουσμάτων κορονοϊού! Έκτακτη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό και έκκληση του Υπουργού Υγείας στους νέους να τηρούν τα μέτρα προστασίας. 从...

额外费用

Stelios Brigos要求基克拉泽斯议员立即干预,以将米科诺斯中央委员会排除在冠状病毒新措施之外

我们要求立即动员四名基克拉泽斯议员, 从而推翻关闭健康商店的决定 12...

米科诺斯: 3A.O.的Marco Gourlia在5公里处获得了铜牌. 米科诺斯

马科斯·古里亚斯(Markos Gourlias)在他的行李箱中获得铜牌,获得第三名 14.23.52 距5000m. στο πανελλήνιο πρωτάθλημα......... Για τον 25χρονο αθλητή...

故事你

欧盟委员会: 欧盟站在希腊和塞浦路斯的一边

委员会代表表达了欧盟在希腊和塞浦路斯的全面团结, 负责外交事务, κατά τη διάρκεια της...

土耳其对爱琴海的侵略:-ΥΠΕΞ: Καλούμε την Τουρκία να τερματίσει άμεσα τις παράνομες ενέργειες της

Ξεκάθαρο και αποφασιστικό μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν θα δεχθεί κανέναν εκβιασμό και θα υπερασπίσει την κυριαρχία και τα κυριαρχικά της δικαιώματα, στέλνει το...

更多来自米科诺斯北京时间

欧盟委员会: 欧盟站在希腊和塞浦路斯的一边

委员会代表表达了欧盟在希腊和塞浦路斯的全面团结, 负责外交事务, κατά τη διάρκεια της...

冠状病毒措施 – Chardalias: 细 10.000 午夜不营业的商店中的欧元

从8月1日到今天,在美国 961 新确诊病例, 导致政府昨天决定采取新措施, ώστε...

冠状病毒疫苗: Η Ρωσία ενέκρινε το πρώτο εμβόλιο για τον κορωνοϊόΧορηγήθηκε σε μία από τις κόρες του Πούτιν

Η Ρωσία ανέπτυξε το «πρώτο» εμβόλιο κατά του κορονοϊού, ανακοίνωσε σήμερα ο ρώσος πρόεδρος στη διάρκεια βιντεοδιάσκεψης με μέλη της κυβέρνησης που αναμεταδόθηκε από...
错误: 内容受到保护 !!